1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Yarın Adalet Bakanı Tunç DEM Parti İmralı heyeti ile görüşecek

Yarın Adalet Bakanı Tunç DEM Parti İmralı heyeti ile görüşecek

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti heyeti ile yarın saat 11.00'de görüşecek; önceden ertelenen görüşmenin tarihi netleşti.

featured
0
Paylaş
DEM Parti heyetinin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bugün gerçekleştireceği görüşme program yoğunluğu nedeniyle ertelenmişti. Gelen son dakika haberine göre; Bakan Tunç yarın saat 11.00’da DEM Parti İmralı heyeti ile görüşecek.

DEM Parti heyetinde yer alan TBMM Başkan Vekili Pervin Buldan ve Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar’ın, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile 8 Temmuz tarihinde yapacağı görüşme ertelenmişti.

Bakan Tunç DEM heyeti görüşme tarihi belli oldu

DEM tarafından yapılan açıklamada görüşmenin yoğunluk nedeniyle ertelendiği, görüşme tarihi ve saati netleştiğinde bilgilendirme yapılacağı belirtilmişti. Bakan Tunç yarın saat 11.00’da DEM Parti İmralı heyeti ile görüşeceği kaydedildi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.