1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Başkan Mutlu birlik sofrasında canlarla buluştu

Başkan Mutlu birlik sofrasında canlarla buluştu

featured
0
Paylaş
<!–

Gözden kaçırmayın

–>

Konak Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Gültepe Kültür Merkezi Cemevi’nde oruç açma yemeği düzenledi. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da katıldığı etkinlikte vatandaşlarla birlik sofrası kuruldu.

Başkan Mutlu, canlarla lokma paylaştı

Oruç açma programına Alevi Kültür Dernekleri Konak Şube Başkanı İlhan Topçuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, Konak Belediye Meclis Üyeleri, belediye bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dualarla açılan orucun ardından tüm katılımcılara yemek ikram edildi.

“Birlik ve dayanışmanın büyüdüğü bir ay”

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, etkinlikte yaptığı açıklamada, “Muharrem ayı vesilesiyle Gültepe Cemevi’nde canlarla bir araya geldik, lokmamızı ve soframızı paylaştık. Birlik ve dayanışmanın büyüdüğü, tutulan oruçların ve edilen duaların Hakk katında kabul olduğu bir Muharrem ayı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: KONAK BELEDİYESİ


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.