Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Başkan Tavlı; “Kar Esaret Değil, Berekettir!”

Başkan Tavlı; “Kar Esaret Değil, Berekettir!”

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karadeniz bölgesinde beklenen kar yağışının görülmesinin ardından Ünye Belediyesi ekipleri 85 mahallede karla mücadele çalışmalarını hızla sürdürüyor.

VATANDAŞ EĞLENDİ, ONLAR ÇALIŞTI! 

Yoğun kar yağışının ardından merkez ve kırsal mahallelerinde ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdüren ekipler, 7/24 esasına göre çalışırken yol açma, tuzlama başta olmak üzere şehrin her bölgesinde yoğun mesai harcıyor.  

HASTA VE CENAZELERE ÖNCELİK VERİLDİ

Ekipler karla mücadele çalışmaları esnasında vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiriyor.

Hasta vatandaşların sağlık hizmetinden yararlanması için hassasiyet gösteren ekipler ayrıca cenaze hizmetlerine de öncelik veriyor. 

Kırsal mahallelerde ana arterleri açık tutmaya çalışan ekipler sokaklarda da yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

YOLDA KALANLARA YARDIM EDİLDİ

Ekipler kar nedeniyle yolda kalan araçlara da anında müdahale ederek mağduriyet yaşanmaması için gece boyunca ve sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalarını sürdürdü.

Yollarda mahsur kalan sürücülerin imdadına koşan ekipler, iş makinalarıyla yolları açtıktan sonra mahsur kalan araçlarında kaldıkları yerden çıkmasını sağladı.  

DEVRİLEN AĞAÇLAR KALDIRILDI

Şehrin bazı noktalarında kar nedeniyle ağaçlar devrilerek ulaşımı aksattı.

<!–

Gözden kaçırmayın

–> Hızır Orucu Birlik ve Beraberlik İçinde Açıldı Hızır Orucu Birlik ve Beraberlik İçinde Açıldı

Ünye Belediyesi ekipleri de kar yağışı dolayısıyla devrilen ve kırılan ağaçlar için çalışma başlattı.

Ekipler ayrıca ağaçlarda kar dökümü de gerçekleştirerek herhangi bir olumsuzluğun yaşanmasının da önüne geçti.

SOKAK HAYVANLARI DA UNUTULMADI

Ünye Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik hayata geçirdiği mama tesisi ile mama desteğini sürdürüyor. Tesiste üretilen mamalar belediye ekipleri tarafından kırsal mahallelerde sokak hayvanlarına dağıtıldı. İlçemizde yoğun kar yağışından olumsuz etkilenen sokak hayvanlarının yanı sıra yabani hayvanların da beslenme ihtiyaçları ekipler ve diğer kurumlarla ortaklaşa gerçekleştirildi.  

BAŞKAN TAVLI, “KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRECEK”

Karadenizbölgesinde kar yağışının meteorolojiden alınan verilere göre hafta sonu da süreceğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “Kar esaret değil berekettir. Bu bereketten şehrimizin de nasiplenmiş olmasından dolayı mutluyuz. Kar yağışı başlamadan önce meteorolojiden aldığımız verilerle birlikte Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde oluşturduğumuz kriz masasıyla tüm mahallelerimizde 7/24 esasıyla yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçebilmek adına planlamalarımızı daha önceden yapmıştık. Kar yağışıyla beraber Büyükşehir Belediyemizin ekipleriyle sahanın her tarafında vatandaşlarımızın herhangi bir sorun yaşamaması için çalışıyoruz. Tabi burada hasta vatandaşlarımızın sağlığına kavuşması ve cenazelerimizin defin işlemlerinin aksamaması hususunda hassasiyet gösteriyoruz. Başta mesai arkadaşlarım ve büyükşehir belediyemizin personelleri olmak üzere karla mücadele çalışmalarında yer alan tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hizmet götürme noktasında güç birliği yaptığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e de yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Başkan Tavlı; “Kar Esaret Değil, Berekettir!”
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir