1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Bayhan’ın talihsiz anları: Şarkı söylerken yere düştü

Bayhan’ın talihsiz anları: Şarkı söylerken yere düştü

featured
0
Paylaş
Bayhan, 2003 yılında düzenlenen Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan’ın jüriliğini yapmış olduğu Popstar yarışmasında ün kazandı.

Son dönemde “Gassal” dizisinde seslendirdiği “Efendim İşitmedim” adlı şarkıyla adından söz ettiren Bayhan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Bursa’da düzenlenen Kültür Yolu Festivali’nde sahne aldı.

Talihsiz bir kaza yaşayan Bayhan, şarkı söylediği esnada bir hoparlöre ya da kabloya takılıp dengesini kaybedince yere düştü. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Kısa süreli panik yaşayan seyirciler, sanatçının yeniden ayağa kalkmasıyla rahatladı. Bayhan, yaşadığı kazaya rağmen konserine ara vermeden devam etti.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.