Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Kurban Bayramı’nda İstanbul’da 884 kişi hastanelik oldu

İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde trafik kazaları nedeniyle 70, kurban kesimi kazalarından 814 kişinin hastanelere başvurduğunu duyurdu.

featured
5
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Kurban Bayramı’nda İstanbul’da 884 kişi hastanelik oldu Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde İstanbul’da trafik kazaları nedeniyle 70, kurban kesimi sırasında yaşanan kazalar sebebiyle ise 814 kişinin hastanelere başvurduğunu açıkladı

İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde trafik kazaları nedeniyle 70, kurban kesimi sırasında yaşanan kazalar sonucu ise 814 kişinin hastanelere başvurduğunu bildirdi.

Güner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün, İstanbul’da trafik kazaları nedeniyle 70 vatandaşımız, kurban kesimi sırasında yaşanan kazalar nedeniyle 814 vatandaşımız hastanelere başvurdu. Bayramın ikinci gününde tüm yaralılara acil şifalar diliyor, dikkatli ve tedbirli olmayı hatırlatıyoruz.” ifadelerini kullandı.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Kurban Bayramı’nda İstanbul’da 884 kişi hastanelik oldu
5

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

5 Yorum

  1. Gerçekten korkutucu bir sayı. Kurban Bayramı’nda bu tür kazaların azalması için ne gibi önlemler alınıyor?

  2. • 7 Haziran 2025, 08:32

    İstanbul’da bu kadar kişinin hastanelik olması üzücü. Bayramda dikkatli olmak çok önemli.

  3. Faydalı bir bilgi paylaşımı, umarım vatandaşlar bu konuda daha dikkatli olurlar. Geçmiş olsun tüm yaralılara.

  4. Bu tür haberler her bayramda sürekli gündeme geliyor. Tüm bu kazaların önüne geçmek için daha fazla eğitim ve bilgi paylaşılması gerekiyor.

  5. Bu konuya dikkat çektiğiniz için teşekkürler. İnsanların kurban kesiminde daha deneyimli olmaları gerek.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL Kurban Bayramı’nda İstanbul’da 884 kişi hastanelik oldu

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir