Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Bitlis Eren Üniversitesi engelli öğrenciler için iftar programı düzenledi

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bitlis Eren Üniversitesi engelli öğrenciler için iftar programı düzenledi Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Bitlis Eren Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü, engelli öğrenciler için özel bir iftar programı düzenledi. Üniversitenin Merkezi Yemekhanesi’nde gerçekleştirilen etkinlik, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu yansıtırken, engelli öğrencilerle doğrudan iletişim kurma ve onların ihtiyaçlarına yönelik farkındalık oluşturma amacı taşıdı.

Programa Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Yılmaz ve Prof. Dr. Ayşe Dilek Özşahin Kireçci, Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mesut Arslan, Birim Yönetim Kurulu üyeleri ve akademisyenler katıldı.

Bitlis Eren Üniversitesi'nde Engelli Öğrenciler İçin Anlamlı İftar 1

Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, engelli öğrencilere yönelik desteklerinin süreceğini belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalık açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen iftar programı, öğrenciler ve akademik personel arasında içten sohbetlerle sona erdi.

Bitlis Eren Üniversitesi'nde Engelli Öğrenciler İçin Anlamlı İftar 2Bitlis Eren Üniversitesi'nde Engelli Öğrenciler İçin Anlamlı İftar

Muhabir: Mehtap Çelebi


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Bitlis Eren Üniversitesi engelli öğrenciler için iftar programı düzenledi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Yerel haber Bitlis Eren Üniversitesi engelli öğrenciler için iftar programı düzenledi

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir