1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yangın faciasında faturayı Yazı İşleri Müdürü Tahsin Arslan’a kesti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yangın faciasında faturayı Yazı İşleri Müdürü Tahsin Arslan’a kesti

featured
0
Paylaş

Bolu Kartalkaya'da meydana gelen otel yangınından görüntü (AA)Bolu Kartalkaya’da meydana gelen otel yangınından görüntü (AA)

BELGELER ORTAYA ÇIKMIŞTI

CHP’li Tanju Özcan’ın bu açıklamalarının hemen ardından basına yansıyan belgeler Tanju Özcan’ı yalanlamıştı.

Basına yansıyan ilk belgeye göre Bolu İtfaiyesi’nin 2 Ocak 2025’te Grand Kartal Otel’in içerisinde bulunan bir restorana yangın uygunluk belgesi verdiği ortaya çıkmıştı.

Bir Gazeteci tarafından yayınlanan başka belgelere göre ise otelin 16 Aralık 2024’te Bolu İtfaiyesi tarafından yangın denetiminden geçirildiğini bu denetimlerde 8 asli kusur tespit edildiği ancak otelin ilgili başvuruyu geri çekip aynı gün restoran için yangın uygunluk başvurunda bulunduğu öğrenilmişti.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.