1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Bolu’da traktör devrildi, 18 yaşındaki Furkan Alasırt hayatını kaybetti

Bolu’da traktör devrildi, 18 yaşındaki Furkan Alasırt hayatını kaybetti

Bolu'nun Yakabayat köyünde Mesut A.'nın yönettiği traktör devrildi; 18 yaşındaki Furkan Alasırt hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

5
Paylaş
Bolu'da kontrolden çıkan traktör devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Bolu merkeze bağlı Yakabayat köyünde, Mesut A. (15) idaresindeki 01 ALZ 066 plakalı traktör, şehir merkezine seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.

18 YAŞINDAKİ GENÇ YAŞAMINI YİTİRDİ

Tepetaklak olan traktörde yolcu konumunda bulunan Furkan Alasırt (18) olay yerinde hayatını kaybederken, Metehan A. (17) ve Mesut A. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 YARALI TEDAVİ ALTINDA

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Bolu Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Öte yandan olay yerinde hayatını kaybeden Furkan Alasırt, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

5 Yorum

  1. Gerçekten talihsiz bir durum, ama Mesut A.’nın 15 yaşında traktör kullanmasının yasal durumu hakkında daha fazla bilgi alabilir miyiz?

  2. 22 Haziran 2025, 23:23

    Çok trajik bir olay. Umarım yaralılar en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

  3. 12 Haziran 2025, 23:23

    Furkan Alasırt’ın hayatını kaybetmesi gerçekten üzücü. Genç yaşta böyle bir kaybın yaşanması aile için çok zor olmalı.

  4. 4 Haziran 2025, 23:23

    Bu tür kazaların önlenmesi için traktör kullanımına dair daha sıkı düzenlemeler yapılmalı. Genç sürücüler için eğitim şart.

  5. 27 Mayıs 2025, 23:23

    Kaza nasıl olmuş? Sürücünün yaşına bakılınca, bence bu konuda daha fazla önlem alınmalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.