1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. “Bu benim masalım” Antalya’da minik kalplere dokundu

“Bu benim masalım” Antalya’da minik kalplere dokundu

featured
0
Paylaş

Kepez Belediyesi çatısı altında hizmet veren Kepez Kent Tiyatrosu, çocuklara tiyatro sevgisi kazandırmaya yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Daha önce Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı Sevgi Evi’nde kalan çocukları, “Bu Benim Masalım” adlı oyunla buluşturan ekip, bu kez de oyunu Kumluca’daki Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri için özel bir gösterimle sahneledi. Renkli kostümler, neşeli müzikler ve hayal gücünü harekete geçiren sahneleriyle çocukların büyük beğenisini topladı.

Fatma Çisem Alemdar’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini İlker Alemdar’ın üstlendiği oyunda Ezgi Sönmez, İlke Deniz Ercan, Aylin Oışın Ünlü ve Derya Bütev sahne aldı. Oyunda, hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir çocuğun, kendi yarattığı masal kahramanlarıyla kurduğu renkli dünyası anlatıldı. Eğitici ve eğlenceli yönleriyle dikkat çeken gösteri, çocuklara unutulmaz bir tiyatro deneyimi sundu.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.