Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Çaybaşı’na TOKİ ile 53 konutluk proje müjdesi geldi

Çaybaşı’na TOKİ ile 53 konutluk proje müjdesi geldi

Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, TOKİ ile Çınar Mahallesi’nde inşa edilecek 53 konut projesinin ihalesinin tamamlandığını duyurdu.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, TOKİ tarafından Çınar Mahallesi’nde yapılacak 53 konutluk projenin ihalesinin tamamlandığını ve arsa tahsisinin gerçekleştirildiğini duyurdu. İlçeye modern ve uygun maliyetli konutlar kazandırılacak.

Çaybaşı Belediyesi, ilçenin konut ihtiyacını karşılamak amacıyla önemli bir adım attı. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan projede ilk etapta Çınar Mahallesi’nde 53 konut inşa edilecek. Belediye Başkanı Mesut Karayiğit, yaptığı açıklamada, “TOKİ projemizde ihale tamamlandı, arsa tahsisi yapıldı. Çınar Mahallesi’ne 53 modern konut geliyor. İlçemiz için tarihi bir adım atıyoruz” dedi.

Başkan Karayiğit, TOKİ projesinin sadece Çınar Mahallesi ile sınırlı kalmayacağını belirterek, “İkinci etabı İlküvez Mahallemizde olacak TOKİ projemizle yepyeni bir dönem başlıyor. Modern ve uygun maliyetli konutlar, vatandaşlarımız için yeni yaşam alanları sunacak. İlçemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi

Çaybaşı’na TOKİ ile 53 konutluk proje müjdesi geldi
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir