1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. ÇERKEZKÖY’DE STEM VE ROBOTİKTE İLK HAFTA TAMAMLANDI

ÇERKEZKÖY’DE STEM VE ROBOTİKTE İLK HAFTA TAMAMLANDI

featured
0
Paylaş

İlk hafta boyunca öğretmenler; STEM yaklaşımının sınıf içi uygulamaları, Arduino temelleri ve elektronik bileşenler, problem çözme ve algoritmik düşünme teknikleri üzerine kapsamlı çalışmalar yaptı. Ayrıca TEKNOFEST ve TÜBİTAK yarışma süreçlerinin eğitim ortamına entegrasyonu ile ulusal ve uluslararası robotik yarışmaların eğitimci bakış açısıyla planlanması ele alındı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, eğitimlere ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bu eğitimlerle amacımız öğretmenlerimizin teknoloji okuryazarlığını artırmak, yenilikçi öğretim yöntemlerinin sınıflara taşınmasını sağlamak ve Çerkezköy’de sürdürülebilir bir STEM kültürü oluşturmak” dedi.

Projenin her geçen gün daha da güçlendiğini belirten yetkililer, Çerkezköy’ün eğitim vizyonuna uzun vadeli bir değer kazandırmayı hedefliyor.

Geleceğin teknolojilerini şekillendiren öğretmenlerin yetiştiği bu süreç, bölgede eğitimde dönüşümün başlangıcı olarak görülüyor.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.