Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Çorumlu genç o hayalini Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirdi

Çorumlu genç o hayalini Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirdi

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzlar Belediyesinde çalışan 29 yaşındaki Burhan Bektaş, Cumhuriyet’in kuruluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla ilçedeki Çağıltepe mevkisine Türk bayrağı dikmeye karar verdi.

Kendi imkanlarıyla temin ettiği 5 metrelik bir direk ve Türk bayrağını yanına alan Bektaş, bir bölümünü 1983 model otomobiliyle katettiği yolculuğunu yaklaşık 2 saatte tamamlayarak Çağıltepe’ye ulaştı.

Direği Çağıltepe’nin zirvesine yerleştiren ve Türk bayrağını göndere çeken Bektaş, bu sırada çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Bektaş, AA muhabirine, dışarıdan Oğuzlar’a gelenleri ilk olarak Çağıltepe’nin karşıladığını, uzun zamandır buraya Türk bayrağı dikmeyi hayal ettiğini söyledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hayalini gerçeğe dönüştürmeye karar verdiğini belirten Bektaş, “Çağıltepe’ye insan zor çıkıyor. Yol yok, 1100 rakıma çıkmak gerekiyor.” dedi.

İlçeye gelenlerin Türk bayrağını göreceğini dile getiren Bektaş, “Obruk Barajı’na çok misafir geliyor. Doğasıyla, havasıyla, suyuyla ilçemiz çok misafir ağırlıyor. 2 saat uğraşıdan sonra çıktım, bayrağı diktim, gururlandım ve böyle bir klip yaptım.” diye konuştu.

Çorum'da F-16'lar gösteri uçuşu yaptı! İşte o anlar
Çorum’da F-16’lar gösteri uçuşu yaptı! İşte o anlar

İçeriği Görüntüle

Muhabir: AA AJANS

Çorumlu genç o hayalini Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirdi
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir