Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Darende Şoförler Odasında Şemşettin Gümüşay Güven Tazeledi

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Darende Şoförler Odasında Şemşettin Gümüşay Güven Tazeledi Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Darende Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın olağan genel kurulu, Darende Belediyesi Köprügözü Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın gözlendiği genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan başkanlığını Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Keskin’in üstlendiği kurulda, esnafın sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

ŞEVKET KESKİN VE ALİCAN BOZKURT’TAN ESNAFA MESAJ

Genel kurulda bir konuşma yapan Şevket Keskin, oda faaliyetlerine dair değerlendirmelerde bulunarak tüm üyeleri selamladı. Ardından söz alan Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, görev süresi boyunca şoför esnafının sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade etti. Belediye olarak her zaman esnafın yanında olacaklarını belirten Bozkurt, yakın zamanda bir konteyner iş yerinde çıkan yangına atıfta bulunarak önemli bir uyarıda bulundu: “Belediye olarak esnafın yanında olmaya devam edeceğiz. Konteyner iş yerinde meydana gelen yangının büyümeden söndürülmesi büyük önem arz ediyor. Tüm esnafımızın iş yerlerinde mutlaka yangın tüpü bulundurması gerekiyor.”

BİRLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU

Yeniden aday olan mevcut başkan Şemşettin Gümüşay ise konuşmasında birlik mesajı verdi. Görev süresi boyunca esnafın taleplerini ilgili mercilere iletmek için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren Gümüşay şu ifadeleri kullandı: “Görev süremiz boyunca şoför esnafımızın talep ve sorunlarını ilgili mercilere iletmeye gayret ettik. Odamızda her zaman birlik ve dayanışma içerisinde hareket ettik. Genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum.”

SEÇİMDE GÜMÜŞAY FARKI

Faaliyet ve mali raporların okunup ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Toplam 235 oyun kullanıldığı ve 1 oyun geçersiz sayıldığı sandıktan Şemşettin Gümüşay’a büyük destek çıktı. Gümüşay 173 oy alarak yeniden başkan seçilirken; rakiplerinden Ömer Akbalaban 33, Ali Varmış 22 ve Kasım Gücük ise 7 oyda kaldı. Sonuçların açıklanmasının ardından üyelere teşekkür eden Gümüşay, “Önümüzdeki 4 yıllık süreçte de şoför esnafımızın haklarını savunmaya, sorunlarını takip etmeye ve odamızı daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalışacağız” dedi. Genel kurula belediye yetkilileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti yöneticileri ve çok sayıda üye katıldı.

KAYNAK: MHA


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Darende Şoförler Odasında Şemşettin Gümüşay Güven Tazeledi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Yerel haber Darende Şoförler Odasında Şemşettin Gümüşay Güven Tazeledi

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir