1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Demirci protokolünden yüz güldüren ziyaretler

Demirci protokolünden yüz güldüren ziyaretler

featured
0
Paylaş

Manisa’nın Demirci ilçesinde Kaymakam Yavuz Arslan, Belediye Başkanı Erkan Kara ve ilçe protokolü 7 yaşında down sendromlu Cemre Ceren Sönmez’i ve 95 yaşındaki Mehmet Kesgin’i evlerinde ziyaret etti.


Kaymakam Yavuz Arslan, Belediye Başkanı Erkan Kara ve beraberindeki heyet Mithatpaşa Mahallesinde 7 yaşındaki down sendromlu Cemre Ceren Sönmez’i ve ailesini ziyaret etti. Başkan Erkan Kara, Cemre Ceren Sönmez’e ziyaret anısına çeşitli hediye verdi.


Cemre Ceren Sönmez ve ailesi Kaymakam Yavuz Arslan, Belediye Başkanı Erkan Kara ve ilçe protokolünün ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade ederek teşekkür etti. 18-24 Mart Yaşlılar haftası dolayısıyla Kaymakam Yavuz Arslan, Belediye Başkanı Erkan Kara ve beraberindeki ilçe protokolü Şehreküstü Mahallesinde ikamet eden Mehmet Kesgin’i de evinde ziyaret etti.


Kaymakam Yavuz Arslan ve Başkan Erkan Kara 95 yaşındaki Mehmet Kesgin ile sohbet ederek taleplerini dinledi. İHA


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.