1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Deprem anma törenine katılmak isteyen gençler bıçaklı saldırıya uğradı: 1’i ağır 2 yaralı

Deprem anma törenine katılmak isteyen gençler bıçaklı saldırıya uğradı: 1’i ağır 2 yaralı

featured
0
Paylaş

Adıyaman’da, depremde hayatını kaybedenleri anmak için düzenlenen programa giden gençlerin, bir grup şahsın bıçaklı saldırısına uğraması sonucu 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Eskisaray Mahallesi eski SGK binası arka tarafında yolda yürüyen Cihan M. ile Ege K., kimlikleri henüz tespit edilemeyen bir grup şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Depremde hayatını kaybedenler için Saat Kulesi Kavşağı’nda düzenlenen anma törenine katılmak için yolda yürüdükleri esnada saldırıya uğrayan Cihan M. ile Ege K., vücutlarına aldıkları bıçak darbesi sonucu yaralandı.

Her iki yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren ve daha sonra kaçan şahısları yakalamak için olay yerinde incelemelerde bulundu.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Cihan M.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: iha


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.