• İmsak 06:45
  • Güneş 08:17
  • Öğle 13:06
  • İkindi 15:24
  • Akşam 17:45
  • Yatsı 19:11
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Depremde yıkılan Palmiye Sitesi davasında karar: 10 sanığa hapis, 4 sanığa beraat

Depremde yıkılan Palmiye Sitesi davasında karar: 10 sanığa hapis, 4 sanığa beraat

featured
0
Paylaş

Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2025 20:43

 Malatya’da 6 Şubat 2023 depremlerinde yıkılan Palmiye Sitesi A Blok davasında karar çıktı. Davada 14 sanıktan 10’u hapis cezasına çarptırılırken, 4 sanık hakkında beraat kararı verildi.

Haberin Devamı

Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrası yıkılan Palmiye Sitesi A Bloku ile ilgili davada kararını açıkladı. Mahkeme heyeti, sanıklar müteahhit H.C., M.G. ve F.A.B.’ye 6 yıl 8 ay, R.Y., S.Ş., R.K., S.A., D.Ö., A.A. ve A.Ö.’ye ise 4 yıl 5 ay 10 gün hapis cezası verdi. Hükümle birlikte tutuksuz sanıklar için herhangi bir tedbir kararı alınmadı. Diğer sanıklar B.Y., E.A., H.E. ve Ü.E. hakkında ise beraat kararı verildi.

5 KİŞİ HAYATINI KABETMİŞTİ

6 Şubat’taki 2. depremde Yeşilyurt Çilesiz Mahallesi’ndeki Palmiye Sitesi A Bloku’nun yıkılması sonucu 5 kişi hayatını kaybetmiş 1 kişi ise yaralanmıştı.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.