Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a Yönelik Sosyal Medya İddiaları Asılsızdır

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında sosyal medyada yayılan asılsız iddiaları reddederek hedef almanın “İslam düşmanlığı” amacı taşıdığını duyurdu.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a Yönelik Sosyal Medya İddiaları Asılsızdır Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında sosyal medyada yayılan iddiaların asılsız olduğunu belirterek, Diyanet’in sistematik şekilde hedef alınmasının İslam düşmanlığından beslenen bir “5. kol faaliyeti” olduğunu bildirdi. Erbaş’ın hacı kontenjanından faydalanmadığı, görevi gereği organizasyonu yönettiği belirtilen açıklamada, kamuoyuna dezenformasyonlara itibar edilmemesi çağrısı yapıldı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Diyanet İşleri Başkanlığı ve Başkan Ali Erbaş hakkında son günlerde sosyal medyada yayılan iddialarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Diyanet’in sistematik şekilde hedef alınmasının “İslam düşmanlığından beslenen bir 5. kol faaliyeti” olduğu vurgulandı. Ayrıca, bu kampanyayı yürütenlerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi mirasını istismar etmeye çalıştığı ve bunun bir manipülasyon olduğu ifade edildi.

DMM, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Suudi Arabistan tarafından Türkiye’ye ayrılan hacı kontenjanından faydalanmadığını, görevli olarak organizasyonu yönettiğini belirtti. Başkanın hacca gidişini eleştiren ve eşine yönelik saygısız ifadeler içeren paylaşımlar ise hem gerçeği yansıtmamakta hem de etik değerlerle bağdaşmamakta. Yapılan açıklamada kamuoyuna itidal çağrısı yapılarak, dezenformasyon içerikli söylemlere itibar edilmemesi istendi.

İşte DMM’den yapılan o açıklama:


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a Yönelik Sosyal Medya İddiaları Asılsızdır
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a Yönelik Sosyal Medya İddiaları Asılsızdır

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir