Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Dolar yeniden güçleniyor

Dolar yeniden güçleniyor

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD endeksi, Perşembe günü yaklaşık 98,7’ye yükseldi ve önceki günkü dalgalı seansın ardından, Federal Rezerv’in bağımsızlığına ilişkin yenilenen endişelerle düşüşle kapandı.

Yatırımcılar, ABD Başkanı Donald Trump’ın Fed Başkanı Jerome Powell’ı görevden alabileceğine dair haberlerle sarsıldı, ancak Trump’ın bunu “çok düşük bir ihtimal” olarak reddetmesinin ardından çalkantı yatıştı.

Veri cephesinde, üretici enflasyon verileri beklenenden düşük geldi ve bu da yılın ilerleyen dönemlerinde faiz indirimi yapılması yönündeki argümanı destekledi.

Yatırımcılar şimdi daha fazla bilgi için bugün açıklanacak perakende satış verilerini bekliyor.

Ticaret gelişmelerinde Trump, Salı günü Endonezya ile bir anlaşmaya varacağını açıklamasının ardından Çarşamba günü ABD’nin Japonya’dan ithalata muhtemelen yüzde 25 gümrük vergisi uygulayacağını söyledi ve Hindistan ile olası yeni bir ticaret anlaşmasına işaret etti.

Euro/dolar paritesi 1.1582 seviyelerine geriledi ve yüzde 0.50 oranında kayıpla işlem görüyor.

Dolar yeniden güçleniyor
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir