1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. DSİ’den 100 bin TL ödüllü yarışma! Başvurular başladı

DSİ’den 100 bin TL ödüllü yarışma! Başvurular başladı

featured
0
Paylaş

Devlet Su İşleri (DSİ) 15. Bölge Müdürlüğü Şanlıurfa, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 22 Mart Dünya Su Günü Afiş, Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması başvurularının başladığını duyurdu.

DSİ Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı kapsamında yürütülen yarışmada bu yılın ana teması “Su ve Cinsiyet” olarak belirlendi. Yarışma üç ana dalda gerçekleşecek: afiş tasarımı, fotoğrafçılık ve kısa film.

Katılımcılar, hazırladıkları eserleri belirlenen teknik şartnamelere uygun şekilde teslim ederek büyük ödüller için yarışacak. Dereceye giren eser sahiplerinden birinciye 100 bin TL, ikinciye 50 bin TL ve üçüncüye 25 bin TL nakdi ödül verilecek.

 Yarışmaya başvuru için ilgili duyuru afişleri, katılım formları, muvafakatnameler ve şartnameler DSİ’nin resmi kanallarında erişime açık olacak.

Yarışmanın tüm profesyonel ve amatör katılımcılara açık olduğu belirtilirken, fotoğraf yarışması için son teslim tarihinin 13 Şubat, afiş ve kısa film yarışmaları için ise son başvuru tarihinin 23 Şubat olduğu ifade edildi. 

Eser değerlendirmelerinin ise mart ayının ilk haftasında, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulacak seçici kurul tarafından yapılacağı aktarıldı.

DSİ 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bölgedeki tüm yetenekli isimler projeye katılmaya davet edildi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.