Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. DÜZCE TRAFİĞİNDEKİ TEHLİKE: KURALSIZ MOTOSİKLETLER

DÜZCE TRAFİĞİNDEKİ TEHLİKE: KURALSIZ MOTOSİKLETLER

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
<!–

Gözden kaçırmayın

–>

TRAFİKTE YOL KESENLERE TRAFİK CEZASI GELİYOR
TRAFİKTE YOL KESENLERE TRAFİK CEZASI GELİYOR

İçeriği Görüntüle

Düzce’de yol, kaldırım ve hatta yaya geçitlerine gelişigüzel şekilde bırakılan motosikletler yüzünden şehir merkezinde artan şikayetlere denetimler de çare olmuyor.

NE YOLDA NE DE KALDIRIMLARDA RAHAT VAR!

Özellikle İl Trafik Komisyonu kararı ile yayalaştırılan İstanbul Caddesi’ne bisiklet dışında hiçbir vasıtanın girmemesi gerekirken, yolu vızır vızır kullanan kural tanımaz motosiklet sürücüleri yüzünden trafiksiz yolda rahatça yürümek imkansız hale geliyor.

Motosi̇klet Haber Arasi

Çarşının can damarı olan İstanbul Caddesi, Gaziantep Caddesi ve Spor Sokak boyunca her tarafa düzensizce park edilen motosikletler de yayaların geçişini engellemenin yanı sıra kentin aynasında kötü bir görüntü oluşturuyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN ‘MOTOSİKLET GENELGESİ’

Benzer sorunla etkili bir şekilde baş etmek isteyen İstanbul Valiliği tarafından yetkili birimlere gönderilen genelgede “Kaldırım, yaya yolu ve meydanlarda motosiklet park edilmesine izin verilmemesi, ­trafiğe kapalı olan alanlara motosikletle giriş yapılmasına kesinlikle müsaade edilmemesi” gerektiği bildirildi.

Söz konusu genelge ile birlikte hızla denetimi sıklaştıran ilgili kurumlar sayesinde mega kentte motosiklet sorununda önemli bir aşama kaydedildi.

DÜZCE DE AYNI SORUNLA MÜCADELE EDİYOR

Diğer yandan Türkiye’nin en fazla bisiklet ve motosiklet kullanılan illeri arasında yer alan Düzce’de kuralların hiçe sayılması motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerin sorgulanmasına neden oluyor.

VATANDAŞ ETKİN ÇÖZÜM İSTİYOR

Cezai yaptırımların uygulanmasını isteyen Düzceliler, İstanbul Valiliği gibi yetkili makamlarca yayınlanacak ‘Motosiklet Genelgesi’ ile motosikletlere yönelik denetimini sıklaştırılmasını, kaldırım, yaya yolu ve meydanlarda motosiklet park edilmesine izin verilmemesini istiyor.

DÜZCE TRAFİĞİNDEKİ TEHLİKE: KURALSIZ MOTOSİKLETLER
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir