Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. DÜZCE’DE İLK GÜNDEN BİNLERCE KİŞİ BAŞVURUDA BULUNDU

DÜZCE’DE İLK GÜNDEN BİNLERCE KİŞİ BAŞVURUDA BULUNDU

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde hayata geçirilecek proje ile dar gelirli vatandaşlara uygun koşullarda ev sahibi olma imkanı sunulacak. Sosyal konut seferberliği kapsamında Düzce’ye ise 2 bin 470 konut inşa edilecek. Dün başlayan başvurular nedeniyle konut sahibi olmak isteyen Düzceliler Ziraat Bankası, Halk Bankası, Emlak Katılım Bankası şubelerine akın etti.

Düzce’de ilk günden bin 300 başvuru yapıldı.

Öte yandan, başvurular e- devlet üzerinden de yapılabiliyor.

Konutlar, 2+1 ve 1+1 şeklinde, yatay mimari ve geleneksel dokuya uygun tasarlanacak.

Projede şehit yakınları, gaziler, engelliler, emekliler, gençler ile 3 ve daha fazla çocuğu bulunan ailelere özel kontenjanlar oluşturuldu.

Buna göre şehit aileleri, terör, harp ve vazife malulleri ve gaziler ile engellilere yüzde 5, 3 ve daha fazla çocuklu ailelere yüzde 10, emekliler ve 18-30 yaş aralığındaki gençlere de yüzde 20 kontenjan imkanı sağlanacak.

<!–

Gözden kaçırmayın

–>

DÜZCE’DE TRAFİKTE ALTYAPI DA FELÇ OLDU!
DÜZCE’DE TRAFİKTE ALTYAPI DA FELÇ OLDU!

İçeriği Görüntüle

Projeye, 18 yaşını dolduran, en az 10 yıldır Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve tapuda kendisi, eşi ve çocuklarının üzerine kayıtlı evi olmayan herkes başvurabilecek.

DÜZCE’DE İLK GÜNDEN BİNLERCE KİŞİ BAŞVURUDA BULUNDU
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir