USD37,84
%0.04
EURO40,95
%-0.51
GBP48,91
%-0.53
BIST9.044,64
%-7.81
GR. ALTIN3.679,11
%-0.64
BTC3.310.368,89
%1.88
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - Ankara izmir aydın izmit aydin
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Ece Gürel’e cadılık eğitimi veren Hale Nur Özen gözaltına alındı

Ece Gürel’e cadılık eğitimi veren Hale Nur Özen gözaltına alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Belgrad Ormanı’nda 4 gün süreyle aranan ve bulunduktan sonra hipotermiye girerek yoğun bakıma kaldırılan, peyzaj mimarı Ece Gürel kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Gürel’in hayatını kaybetmesinden sonra olayla olayla ilgili çarpıcı iddialar gündeme geldi. Ece Gürel’in spiritüel bir tören için ormana gittiği, bir süredir “cadılık zanaati” eğitimi aldığı iddia edildi.

Ece Gürel’in hayatını kaybetmesinden sonra kendisine cadılık eğitimi verdiği iddia edilen Hale Nur Özer hakkında Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla “Halk arasında endişe, korku veya panik oluşturmak saikiyle, ülkenin iç ve dış güvenliği, kamu düzeni ve genel sağlığı ile ilgili gerçeğe aykırı olmak ve nitelikli ”  suçlamasıyla gözaltına alındı.

Hale Nur Özen, sağlık raporu almak üzere hastaneye sevk edilirken yarın mevcutlu olarak adliyeye sevk edilecek.

Gürel’in ‘Witchcraft’ yani “cadılık zanaati” eğitimi aldığı biliniyordu. Gürel’e ders veren “astrolom” Hale Özen, bir YouTube yayınında, Ece Gürel’in 1,5, 2 yıldır öğrencisi olduğunu söylemişti.

Özen, “Kurşun dökme, tarot ve şamanik eğitim alarak başladı.” dedi. Gürel’in son dönemlerde değiştiğini ileri süren Özen, “Son 2-3 aydır duygusal tepkileri daha yoğun birisine dönüştü. Birçok konuya çok fazla anlam yüklüyordu. Normal konulara daha takıntılı olmaya başladı.” dedi.

Özen, bugün de sosyal medyada açıklama yaparak, kendisine yönelik suçlamalara yanıt vermek istedi. Gözaltı kararı öncesi çekilen videoda Özen, “5 gündür hakaret ve paylaşımlarla mücadele” ettiğini ileri sürerek, aslında cadı olmadığını, geçmişte yetenekli kadınlara bilimin olmadığı dönemlerde “cadı” denildiğini anlattı. 

HARMONİK SESLE ÇAKRA AÇIYOR

Özen, sosyal medya paylaşımlarında, eğitim programlarına gelen yorumları da palaşıyor. Bir öğrencisi aldığı eğitim için, “ses frekanslarının vücut enerji merkezleriyle çakralarla nasıl etkileşime girdiğini deneyimleyerek rahatlama ve denge hissim oluştu” yorumunu yazarken, bir başka öğrencisi olduğunu eden kişi de, “harmonik sayıları ve sesleri ispatları ile hayatıma dokunduğun için minnettarım” yazmış. Bu yorumların gerçek öğrencilere ait olup omadığı net değil.


en son tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

en son tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!