Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Efkan Ala, 17-25 Aralık süreci iddialarını yalanladı ve gerçekleri savundu

Efkan Ala, 17-25 Aralık süreci iddialarını yalanladı ve gerçekleri savundu

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "17-25 Aralık'ta Erdoğan'ı durdurdu" iddialarının asılsız dezenformasyon olduğunu belirtti.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bazı internet sitelerinde ve sosyal medya mecralarında, “17-25 Aralık’ta Erdoğan odasını topladı, onu Efkan Ala durdurdu” başlığıyla yayımlanan yazıdaki iddiaların, tamamen gerçek dışı ve açık bir dezenformasyon ürünü olduğunu belirtti.

17-25 Aralık sürecinin, FETÖ’nün devleti ele geçirme ve meşru iktidarı devirme girişiminin açık bir göstergesi olduğunu vurgulayan Ala, şunları kaydetti:

“Bu süreçte, ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın makam odasını toplayarak görevden ayrılmayı düşündüğü ve benim buna engel olduğum’ yönündeki beyanlar, akla ve mantığa aykırı, mesnetsiz ve kötü niyetli bir kurgudan ibarettir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık sürecinde ve sonrasında, FETÖ’ye karşı mücadelenin en ön saftaki dirayetli lideri olmuş, zerre kadar tereddüt göstermemiş, bilakis bu hain yapının deşifre edilmesi ve bertaraf edilmesi için büyük bir irade ve kararlılık sergilemiştir.

Kendisi, asla görevinden ayrılmayı düşünmemiş, milletin ve devletin bekası için dimdik durmuş, tereddütsüz, kararlı ve dirayetli bir liderlik ortaya koymuştur. Bu tür asılsız iddialar, FETÖ’nün ve uzantılarının, Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşunu gölgelemek, o dönemin gerçeklerini çarpıtmak ve kamuoyunu yanıltmak amacıyla ürettiği algı operasyonlarının bir devamıdır.”

Ala, kamuoyundan, bu tür manipülatif ve yalan haberlere itibar etmemesini, gerçekleri çarpıtmaya yönelik bu tür girişimlere karşı dikkatli olmasını istedi.

Efkan Ala, 17-25 Aralık süreci iddialarını yalanladı ve gerçekleri savundu
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir