
Ferdi Zeyrek’in eşi Nurcan Zeyrek, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Fatih Sergi Salonu’nda kurulan taziye alanında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte taziyeleri kabul etti. Ferdi Zeyrek için Kur’an okutuldu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için Fatih Sergi Salonu’nda düzenlenen taziyenin 2. gününde 7’den 70’e binlerce Manisalı, ailesine başsağlığı dileklerini iletmeye devam ediyor. Ferdi Zeyrek’in annesi Gülten Zeyrek ve eşi Nurcan Zeyrek, taziyeleri CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte kabul etti.
Ferdi Zeyrek için salonda Kur’an okutulurken, lokma da dağıtıldı.
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bu yazı beni çok etkiledi. Taziye alanında yapılan aktiviteleri daha çok görmek isteriz.
Taziye sırasında yapılan Kur’an okutma geleneği çok güzel. Ayrıca lokmanın dağıtılması da samimi bir dokunuş olmuş.
Ferdi Zeyrek için düzenlenen bu taziye merasimi gerçekten çok anlamlıydı. Onun katkıları hiç unutulmayacak.
Ferdi Zeyrek’in vefatının arkasında daha fazla bilgi paylaşımı olursa, o konuda çok daha fazlasını öğrenmek isterim.
Taziyeler için bir araya gelen topluluk, Ferdi Zeyrek’in ne kadar sevildiğinin bir göstergesi bence. Ancak neden daha fazla etkinlik düzenlenmiyor?