1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Fenerbahçe Illan Meslier ile anlaştı kaleci için 8.5 milyon sterlin ödeyecek

Fenerbahçe Illan Meslier ile anlaştı kaleci için 8.5 milyon sterlin ödeyecek

Fenerbahçe, kaleci Uğurcan Çakır'ın transferini kapatırken, Leeds United'dan Illan Meslier ile 8.5 milyon sterlin karşılığında anlaştı.

featured
0
Paylaş

Fenerbahçe’nin kaleci transferinde Uğurcan Çakır defteri kapanırken, İngiliz basınına göre sarı-lacivertliler, Leeds United forması giyen Illan Meslier ve kulübüyle anlaşmaya vardı. Fransız kalecinin transferi için Fenerbahçe’nin 8.5 milyon sterlin ödeyeceği, yeni sezonda kaleyi Meslier’in koruyacağı belirtildi.

Kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de, Uğurcan Çakır defteri tamamen kapandı. Milli kaleci, Trabzonspor ile olan sözleşmesini uzatma kararı aldı. Gelecek sezona yeni bir kaleciyle başlamak isteyen Fenerbahçe ise aradığı ismi İngiltere’de buldu.

KULÜP VE OYUNCUYLA ANLAŞMA SAĞLADI

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Fenerbahçe, Illan Meslier ve kulübü Leeds United ile anlaşma sağladı.

Haberde Illan Meslier’nin yeni sezonda Fenerbahçe’nin kalesini korumasına kesin gözüyle bakıldığı ifade edildi.

Fenerbahçe yeni kalecisini buldu - Resim: 0

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe’nin Illan Meslier için Leeds United’a 8.5 milyon sterlin ödeyeceği haber detayında yer aldı.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.