
Galatasaray, transfer çalışmalarında sona yaklaşarak İlkay Gündoğan’ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
Abone ol Galatasaray‘da transfer çalışmaları hız kesmeden sürerken sarı-kırmızılılar yıldız bir ismi kadrosuna katmaya çok yakın.
Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Galatasaray, İlkay Gündoğan’a yıllık 5 milyon Euro teklif etti. Oyuncu ile anlaşma sağlandığı anda Manchester City’nin transfere izin vereceği belirtildi.
Öte yandan Tivibu Spor’un haberine göre; Galatasaray, İlkay Gündoğan ile 2 yıllık anlaşma sağladı. İddiaya göre İlkay 2 Eylül sabaha karşı İstanbul’da olacak.
Glatasaray’ın transferi kısa süre içinde duyurması bekleniyor.
Fenerbahçe’nin de gündemine gelen İlkay, Süper Lig’de yerli statüsünde olacak. İlkay, Almanya A Milli Takımı’nı 15 Haziran 2015’ten önce seçtiği için kural gereği yabancı kontenjanında sayılmayacak.
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
