
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turunda İtalyan ekibi Juventus ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmana sakatlığını atlatan Sane de katıldı.
Abone ol Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turunda İtalyan ekibi Juventus ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman dinamik ısınmayla başladı ve koşu, iki grup halinde 8’e 2 çalışmasıyla devam etti. Antrenman, ikiye iki oyun ve topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.
SANE DE ANTRENMANDA
Sarı-kırmızılı takımın antrenmanında sakatlığını atlatan Leroy Sane de katıldı. Alman yıldızın Juventus maçında oynayıp oynamayacağı bu antrenmanlar sonucu netlik kazanacak.
Sarı-kırmızılılar yarın saat 11.00’de yapacağı antrenman hazırlıklarını sürdürecek.
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
