
“Sıfır Atık” projesinde dereceye giren 50 kişilik öğrenci kafilesi, ödül olarak kazandıkları Kapadokya gezisinde gönüllerinde eğlenerek, Kapadokya’yı görme fırsatı yakaladı. Okullar arası gerçekleştirilen yarışmada başarılı olan öğrenciler için hazırlanan organizasyon kapsamında Kapadokya’nın eşsiz doğası keşfedildi.
“Okullar Yarıştı, Atıklar Sıfırlandı; Şimdi Durak Kapadokya” sloganıyla gerçekleştirilen program, öğrenciler ve aileleri tarafından da büyük memnuniyetle karşılandı. Peribacaları, yeraltı şehirleri, doğal ve tarihi güzellikleri keşfeden öğrenciler hem eğlendi hem de öğrendi.
Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi, çocukların sevincine ortak olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirerek; “Çocuklarımızın duyguları beni çok mutlu etti. Çocuklarımız her şeyin en güzeline layık. Gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik eğitim, çevre ve sosyal projelere verdiğimiz destek sürecektir.” Dedi.
Kaynak: Haber Merkezi

Yorumlar kapalı.