USD38,43
%0.03
EURO43,91
%0.34
GBP51,67
%0.76
BIST9.306,96
%-1.33
GR. ALTIN4.121,63
%0.53
BTC3.609.408,84
%0.15
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Huawei Mate XT Tanıtıldı: Üçe Katlanabilir Tasarım ve Üstün Özellikler

featured

images

Huawei, 20 Mart’ta düzenleyeceği büyük etkinlik için hazırlıklarını sürdürürken, şirketin yeni katlanabilir telefonu beklenenden önce ortaya çıktı. Huawei CEO’su Richard Yu, sosyal medyada paylaşılan bir videoda henüz duyurulmamış bir cihazı kullanırken görüntülendi. Yeni modelin, geleneksel katlanabilir telefonlardan farklı bir tasarıma sahip olduğu ve daha çok tablet benzeri bir kullanım deneyimi sunduğu gözlemlendi.

Şirketin 20 Mart’taki etkinliğinde Pura serisini (önceden P serisi olarak biliniyordu) tanıtması bekleniyor. Bu serinin yanı sıra, ekran oranı 3:2 veya 16:10 olması beklenen yeni bir katlanabilir modelin de sahneye çıkacağı konuşuluyor. Huawei’nin katlanabilir telefon pazarındaki yenilikçi adımları, özellikle büyük ekranlı cihazlara yönelimiyle dikkat çekiyor.

Huawei’nin sızdırılan bu yeni katlanabilir modeli, tasarımı itibarıyla rakiplerinden ayrılıyor. Katlanmış haliyle kompakt bir akıllı telefon görünümüne sahip olan cihaz, açıldığında ise büyük ekranlı bir tablet hissiyatı veriyor. Richard Yu’nun elinde görülen modelin, iPad mini’ye benzer bir form faktörüne sahip olduğu belirtiliyor. Teknik açıdan bakıldığında, cihazın 6,28 inç büyüklüğünde bir katlanabilir ana ekrana ve 3,48 inçlik bir kapak ekranına sahip olacağı iddia ediliyor.

Yeni modelin Huawei’nin Pura serisinin bir üyesi olup olmadığı kesin olarak bilinmiyor. Ancak Pocket serisinin adının doğrudan kullanılmaması, bu cihazın farklı bir segmentte konumlanabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Bununla birlikte, cihazın Pocket 2’nin gelişmiş bir versiyonu olabileceği yönünde de iddialar var. Huawei’nin, bu yeni model ile özellikle katlanabilir ekranlı telefonları daha işlevsel hale getirme hedefinde olduğu düşünülüyor.

Huawei kontrollü sızıntılarla heyecan artırıyor

Huawei CEO’su Richard Yu, yeni cihazlarını resmi lansmandan önce küçük ipuçlarıyla tanıtmayı seven bir yönetici olarak biliniyor. Daha önce de benzer şekilde piyasaya sürülecek cihazlar hakkında ipuçları veren Yu, bu kez de Huawei’nin yeni katlanabilir modelini doğrudan kullanırken görüntülenerek büyük ilgi uyandırdı.

Bu kontrollü sızıntıların, Huawei’nin etkinlik öncesinde heyecan yaratma stratejisinin bir parçası olduğu düşünülüyor. Yu’nun ilerleyen günlerde de benzer videolar veya paylaşımlar yaparak yeni cihaz hakkında daha fazla bilgi vermesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Huawei’nin yeni katlanabilir telefonunun fiyatı, teknik detayları ve çıkış tarihi hakkında resmi açıklamaların 20 Mart’taki etkinlikte yapılması bekleniyor. Şirketin, özellikle büyük ekranlı katlanabilir cihazlar konusundaki bu adımı, rekabetin yoğun olduğu katlanabilir telefon pazarında nasıl bir etki yaratacağı merak konusu. Samsung, Oppo ve Xiaomi gibi markalarla rekabet eden Huawei, bu yeni cihazıyla premium kullanıcı kitlesine hitap etmeyi hedefliyor.


En Son TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

En Son TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!