Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. İbrahim Baş Parkı, Yeni Çehresine Kavuştu

İbrahim Baş Parkı, Yeni Çehresine Kavuştu

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kent genelinde sorumluluk alanındaki 70 parkın risk taşıdığının tespit edilmesinin ardından ‘Park Harekâtı’ çalışmalarını başlatan Altınordu Belediyesi, parklarda kapsamlı bir yenileme süreci yürütüyor. Çalışmalarla kentteki parkları, çocukların güvenle oyun oynayabileceği, ailelerin huzurla vakit geçirebileceği yaşam alanlarına dönüştüren Altınordu Belediyesi’nin son durağı, Karşıyaka Mahallesi’ndeki İbrahim Baş Parkı oldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında parkın ömrünü tamamlayan kauçuk zeminleri tamamen yenilenirken, oyun grupları onarıldı. Parkı çevreleyen korkuluklar boyanarak, aydınlatma çalışmalarıyla park modern ve canlı bir görünüme kavuşturuldu.

Öte yandan Altınordu Belediyesi, Park Harekâtı kapsamında Bugüne kadar Subaşı, Şehit Piyade Er Murat Gözükan Parkı, Güzelyalı Mahallesi Muhtar Mehmet Kır Parkı, Kumbaşı Park ve Çocuk Bahçesi ile Bucak Mahallesi 422 ve 450’nci sokaktaki parklarda yenileme çalışmalarını tamamlamıştı.

Muhtardan teşekkür

Karşıyaka Mahallesi Muhtar Nail Şafak Çelebi, çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Tepe, ömrünü yitiren parkların yenilenmesi için ‘Park Harekatı’ adı altında kapsamlı bir çalışma başlatmıştı. Bugün de mahallemizdeki park için bize yardımcı oldu. İbrahim Baş Parkımız, A’dan Z’ye yenilendi. Kauçuklar yenilendi. Oyun grupları için bakım-onarım çalışması yapıldı. Aydınlatma çalışmaları yapılarak, gece çok harika bir görüntü oldu. Bu adımlarla mahallemiz güzelleşiyor. Bu güzelleşmeden dolayı da Ulaş Beye teşekkür ediyorum. Buranın eski halinde içerisine ben bile girmiyordum açıkçası. Şu anda günümüz Ordu’suna yakışır bir hale geldi.” dedi.

Kaynak: Haber merkezi

İbrahim Baş Parkı, Yeni Çehresine Kavuştu
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir