
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kent için stratejik öneme sahip bir gelişmeyi duyurdu. Son günlerde kamuoyunda tartışılan ve Malatya PTT Müdürlüğü’nün Elazığ veya Gaziantep’e bağlanacağı yönündeki söylentilerin aksine, Malatya’nın bölge merkezi olacağı kesinleşti.
MÜJDEYİ BAŞKAN SAMİ ER DUYURDU
Başkan Er, Malatya’nın hizmet kapasitesini artıracak olan 19. PTT Bölge Müdürlüğü’nün kurulması için Ankara nezdinde yürütülen kararlı çalışmaların meyvesini verdiğini ifade etti. Başkan Er açıklamasında, “Yaptığımız yoğun ve kararlı görüşmeler neticesinde, 19. PTT Bölge Müdürlüğü Malatya’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
TEŞEKKÜR VE ŞÜKRAN MESAJI
Bu önemli yatırımın kente kazandırılma sürecinde destek veren isimlere teşekkür eden Başkan Er; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na, AK Parti Malatya milletvekillerine, AK Parti İl Başkanı Ali Bakan’a ve PTT Genel Müdürü Dr. Hakan Gülten’e şükranlarını sundu.
HİZMETLERDE ETKİNLİK VE HIZ HEDEFLENİYOR
Kurulacak olan 19. PTT Bölge Müdürlüğü ile birlikte Malatya’da kamu hizmetlerinin çok daha etkin, hızlı ve yerinden yönetim anlayışıyla yürütülmesi hedefleniyor. Bölge müdürlüğü statüsü, Malatya’nın bölgedeki idari ağırlığını pekiştirirken vatandaşların hizmete erişimini de kolaylaştıracak.
KAYNAK: MHA
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.




