1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. İHSANİYE’DE JANDARMADAN 50 VATANDAŞA FARKINDALIK EĞİTİMİ

İHSANİYE’DE JANDARMADAN 50 VATANDAŞA FARKINDALIK EĞİTİMİ

featured
0
Paylaş
<!–

Gözden kaçırmayın

–>

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, KADES uygulamasının tanıtımı ve farkındalık faaliyetlerini il genelinde sürdürüyor. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, İhsaniye’de 47 vatandaşa “Kadına El Kal-ka-maz” mottosu ile eğitim verildiği belirtildi. Programda, kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin yasal süreçler, başvuru mekanizmaları ve korunma tedbirleri detaylı şekilde anlatıldı.

KADES Anlatıldı, Uygulamalı Eğitim Verildi

Eğitimde vatandaşlara KADES (Kadın Destek Uygulaması) tanıtılarak acil durumlarda kadınların güvenlik güçlerine hızlı ulaşmasını sağlayan sistemin nasıl kullanılacağı uygulamalı olarak gösterildi. Jandarma ekipleri, KADES’in indirilmesinden acil çağrı oluşturma sürecine kadar tüm aşamaları tek tek anlattı.

Çalışmalar Aralıksız Sürecek

İl Jandarma Komutanlığı, kadına karşı şiddetin önlenmesi adına farkındalık çalışmalarının il genelinde kesintisiz devam edeceğini duyurdu. Toplumun bilinçlendirilmesinin, şiddetin önlenmesinde en etkili adımlardan biri olduğu vurgulandı.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.