1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. İki kutlama birden! Tolgahan Sayışman’dan romantik kutlama: Ailemizin kraliçesi

İki kutlama birden! Tolgahan Sayışman’dan romantik kutlama: Ailemizin kraliçesi

featured
0
Paylaş

“Lale Devri” dizisiyle şöhreti yakalayan Tolgahan Sayışman, 2008’de düzenlenen Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanan Almeda Abazi ile 2017’de evlendi. 2019’da Efehan adını verdikleri çocuklarının doğumuyla ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan çiftin 2021 yılında da kızları Alina dünyaya geldi.

Zaman zaman mutluluk pozlarını takipçileriyle paylaşan ünlü çift evlilik yıl dönümlerini kutladı. Sayışman, sosyal medya hesabında eşinin hem evlilik yıl dönümünü hem de doğum gününü kutladı.

İki kutlama birden! Tolgahan Sayışman'dan romantik kutlama: Ailemizin kraliçesi - 1

Tolgahan Sayışman, eşiyle karelerini paylaştı ve şu notu düştü:

“Ailemizin kraliçesi, iyi ki doğdun, iyi ki varsın. Doğum günün ve evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun. Seni çok seviyorum.”

İki kutlama birden! Tolgahan Sayışman'dan romantik kutlama: Ailemizin kraliçesi - 2

Abazi ile 8’inci evlilik yıl dönümünü kutlayan Sayışman, eşinin fotoğrafını paylaştı ve “Yeni yaşın, yeni yılın ve birlikteliğimizin 10’uncu yılı kutlu olsun” notunu düştü.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.