Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

İsrail vahşetine Devlet Sert’ten büyük tepki

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
İsrail vahşetine Devlet Sert’ten büyük tepki Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

ANKHABER

Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, “Yaralılara müdahale eden sağlıkçılara saldıran İsrail, aslında tüm dünyaya meydan okuyor. Dünya böyle canilik, böyle bir barbarlık görmedi” dedi.

2 SAĞLIK GÖREVLİSİ ŞEHİT DÜŞTÜ

Önceki gün Gazze’den kaçan sivillerin Rafah’ta sığındıkları çadırları ateşe veren ve aralarında bebeklerin de bulunduğu 45 sivili diri diri yakan İsrail askerleri bu seferde sivil yaralıları alan ambulansları durdurarak içindeki sağlık görevlilerine saldırdı. Ambulanstaki sağlık görevlilerinin yaralılara müdahalesine engel olan İsrail askerleri hizmet dışı kalan Kuveyt Hastanesi’nde de 2 sağlık görevlisini şehit etti. 

Ambulansların ve sağlık görevlilerinin doğrudan hedef alınmasına tepki gösteren Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, terör devleti İsrail’in Gazze’ye yönelik katliamlarında her gün bir başka canilik ile karşılaşıldığına işaret etti. Sert, “Ambulansları durdurarak içindeki yaralılara müdahale eden ambulans görevlisi sağlıkçılara saldıran İsrail aslında tüm dünyaya meydan okuyor” dedi.

SERT YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞUNLARI SÖYLEDİ:

“Gazze katliamlarında 36 bin Filistinli katledildi. Dünya kınama mesajları dışında en küçük bir yaptırım kararı almadan bu dehşeti izlemeye devam ediyor.

Önceki gün çadırlara sığınan ve aralarında kadınların, bebeklerin, çocukların bulunduğu 45 Filistinliyi diri diri yakan bu caniler, bu barbarlar yaralıları taşıyan ambulansları durdurup sağlıkçıların yaralı Filistinlilere müdahalesini engelliyorlar. En son Kuveyt Hastanesi’ni de hedef alan bu caniler oradaki 2 sağlıkçıyı daha şehit ettiler.

Dünya böyle barbarlık, böyle canilik, böyle bir nefret görmedi.

Sivilleri vurup kaza diyorlar, çadırlarda diri diri yakıp yine kaza diyorlar. Dünyanın aklı ile dalga geçen bu caniler artık tüm insanlık için tehdit oluşturuyor. Bunun görülmesi, tüm ülkelerin derhal bir araya gelerek yaptırım kararları alması ve kararlılıkla uygulayarak bu katliamların engellenmesi lazım.”

Habere ait etiket tanımlanmamış.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İsrail vahşetine Devlet Sert’ten büyük tepki
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL İsrail vahşetine Devlet Sert’ten büyük tepki

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir