Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

İstanbul’da suç örgütüne yönelik operasyon: 18 gözaltı ve ağır silahlar ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 29 Nisan-16 Haziran tarihleri arasında Muğla, İzmir ve Bursa'da düzenlediği operasyonlarda 18 suç örgütü üyesini gözaltına aldı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
İstanbul’da suç örgütüne yönelik operasyon: 18 gözaltı ve ağır silahlar ele geçirildi Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından çok sayıda silahlı olaya karışan bir suç örgünün üyelerine yönelik olarak 29 Nisan 2025 ile 16 Haziran 2025 tarihleri arasında İstanbul merkezli olarak Muğla, İzmir ve Bursa’da bir dizi operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda ‘Silahlı yağma’, ‘Oto hırsızlığı’, ‘Kasten yaralama’, ‘Mala zarar verme’, ‘Tehdit’ ve ‘Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’ suçlarını işledikleri değerlendirilen 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 4 adet AK-47 otomatik tüfek, 2 adet ruhsatsız tabanca, 8 şarjör, bu silahlara ait çok sayıda mermi ve olaylarda kullanılan çalıntı otomobil ve motosikletler ele geçirildi. Ayrıca şüphelilerden birinin evindeki aramada, bir odanın seraya çevrilerek uyuşturucu madde üretmek amacıyla hint keneviri yetiştirildiği belirlendi.

EVİN BİR ODASINI SERAYA ÇEVİRMİŞLER

Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüphelilerin yapılan sorgulamalarında, tüm şüphelilerin daha önce yaralama, kurşunlama gibi olaylar sebebiyle suç kaydının bulunduğu belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 14’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Mahkeme 3 şüphelinin adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verirken, 1 şüphelinin de savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

‘ŞEHİR EŞKİYALARINA GEÇİT VERMEYECEĞİZ’

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek operasyona katılan polis memurlarını tebrik eden İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, operasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğümüzce Kamu düzenini bozmaya çalışan şehir eşkıyalarına yönelik İstanbul merkezli 3 ilde yapılan operasyonlarda 18 şahıs gözaltına alındı. Yapılan operasyonlarda 4 adet AK-47 uzun namlulu silah, 2 adet tabanca ve çok sayıda fişek, bol miktarda uyuşturucu madde ve üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirilmiştir. Her sokakta her caddede, her köşe başında biz varız. Hiçbir çeteye, hiçbir organize yapıya ve şehir eşkiyalarına geçit vermeyeceğiz” dedi.

Kaynak: DHA


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İstanbul’da suç örgütüne yönelik operasyon: 18 gözaltı ve ağır silahlar ele geçirildi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Yerel haber İstanbul’da suç örgütüne yönelik operasyon: 18 gözaltı ve ağır silahlar ele geçirildi

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir