Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. İtalya-İsrail maçı öncesi sokaklar karıştı: Güvenlik önlemleri artırıldı

İtalya-İsrail maçı öncesi sokaklar karıştı: Güvenlik önlemleri artırıldı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Dünya Kupası Elemeleri’nde İtalya, İsrail’i konuk edecek.

Saat 21.45’te başlayacak mücadele, Udinese kentindeki Filistin yanlısı yürüyüş nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri altında oynanacak.

TARAFTAR MAÇI PROTESTO EDİYOR

Yerel kolluk güçleri Filistin yürüyüşüne 10 binin üzerinde eylemcinin katılmasını beklerken 25 bin koltuk kapasiteli Blue Energy Stadı’nda sadece 9 bin biletin satıldığı açıklandı.

İtalya’nın çalıştırıcısı Gennaro Gattuso, maç öncesi Gazze’de sağlanan barıştan ötürü mutluluğunu dile getirerek tansiyonu düşürmek için açıklamalarda bulundu. 

“PROTESTOCULARA SAYGI DUYUYORUZ”

Gattuso, “Ateşkes kararından dolayı mutluyuz. Gazze’de insanların evlerine ve topraklarına dönmelerini görmek çok duygusal. Stadyum dışındaki protestoculara saygı duyuyoruz ancak tribünde bizi destekleyenlerle birlikte çıkıp maçımızı oynayacağız. Umarım barış sonsuza dek sürer. 2 yıldır yaşananlardan daha kötü bir şey yok.” dedi. 

DÜNYA KUPASI İÇİN YARIŞIYORLAR

Son iki Dünya Kupası’na katılamayan İtalya, grupta 2. sırayı elde ederek play-off’a kalabilmek için İsrail ile çekişiyor.

Norveç’in namağlup liderlik koltuğunda yer aldığı I Grubu’nda 1 maç eksiği bulunan İtalya 12 puanla ikinci, 9 puanı bulunan İsrail ise üçüncü sırada.

İtalya-İsrail maçı öncesi sokaklar karıştı: Güvenlik önlemleri artırıldı
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir