1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Jandarmadan Canik’te zehir baskını!

Jandarmadan Canik’te zehir baskını!

featured
0
Paylaş

CANİK’TE UYUŞTURUCU OPERASYONU 

Edinilen bilgiye göre, Samsun‘un Canik ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan araştırma sonucu B.U.K.(25) isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı.

İŞ YERİNDE SENTETİK ECZA ELE GEÇİRİLDİ 

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şahsın işyerinde yapılan aramada 655 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

<!–

Gözden kaçırmayın

–> AK Partili Çiğdem Karaaslan o projeleri işaret etti: "Samsun öncü olacak" AK Partili Çiğdem Karaaslan o projeleri işaret etti: “Samsun öncü olacak”

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.