• İmsak 06:20
  • Güneş 07:49
  • Öğle 12:55
  • İkindi 15:26
  • Akşam 17:49
  • Yatsı 19:13
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Japon otomotiv devleri birleşme yolunda

Japon otomotiv devleri birleşme yolunda

featured

ve birleşme de dahil olmak üzere ilişkilerini kuvvetlendirmeye yönelik adımlar atmayı görüşüyorlar.

İki şirketin birleşme ihtimalini ele alması, bir zamanlar ülkenin rakip tanımayan endüstrisinin Tesla ve Çinli rakiplerin yarattığı gerçeklikler nedeniyle şekil değiştirdiğine işaret ediyor.

İlk olarak Nikkei gazetesinde yer alan görüşmeler, Japonya’nın ikinci büyük üreticisi Honda ile üçüncü olan Nissan’ın teknoloji alanında iş birliği yapmasını sağlayacağı gibi birleşme ile sonuçlanırsa ülkenin en büyük üreticisi Toyota karşısına güçlü bir yerli rakip de çıkarabilir.

Konu hakkında bilgi sahibi iki kaynak, görüşmelerin holding şirketi kurmak da dahil olmak üzere iş birliğini artırma yöntemleri bulmak üzere gerçekleştiğini söyledi.

Kaynaklardan birine göre, şirketler birleşme ihtimalini ve Nissan’ın yüzde 24 pay ile en büyük hissedar olduğu Mitsubishi ile de birlikte çalışmanın yollarını değerlendiriyorlar.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.