
Karaköprü Belediyesi, kar nedeniyle oluşabilecek aksaklıkları önlemek için temizleme çalışmalarına başladı.
Bu kapsamda, Şanlıurfa Valiliği bünyesinde kurulan Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) iş birliğiyle karla mücadele çalışmalarını yürüten ekipler, kar küreme, yol açma, greyder, kepçe ve tuzlama araçlarıyla ana arterler başta olmak üzere mahalle içi yollar, yaya güzergahları ve kritik noktaları ulaşıma açıyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, olumsuz hava koşullarının devam etmesi ihtimaline karşı ekiplerin görev başında olduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Karaköprü Belediyemiz, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte halkımızın mağdur olmaması için tüm ekipleriyle sahada. 30 araçlık filomuz, kar küreme araçları, greyderler, kepçeler ve tuzlama ekipmanlarıyla, 100 kişilik ekibimiz ise tamamen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne düşen ihbarlara anında ulaşabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Tüm ekibimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Şanlıurfa Valiliği koordinesinde, GAMER üzerinden gelen acil durumlara da hızlı şekilde müdahale ediyoruz. Kar yağışını bereket olarak görüyoruz ve bu durumdan mutluyuz. Ancak bu mutluluğun üzüntüye dönüşmemesi için, ihtiyacı olan herkese anında ulaşmak bizim görevimizdir.”
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.




