Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Karne Tatili Çambaşı’na Yaradı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Karne Tatili Çambaşı’na Yaradı Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Karadeniz’in önemli kış turizm merkezlerinden 1500 rakımlı Çambaşı Yaylası’ndaki merkez, kayakseverleri ağırlıyor.

Kapılarını 20 Aralık 2025’te açan merkez, özellikle yarıyıl tatiliyle ailelerin ve ziyaretçilerin uğrak noktası haline geldi. Ziyaretçiler, pistlerde, teleferiklerde ve kafeteryalarda yoğunluk oluşturdu.

Tatili fırsat bilenler kayak ve snowboard yaptı, kızakla kayarak keyifli vakit geçirdi.

Ziyaretçilerden Maya Türkmen, her geçen yıl daha da gelişen Çambaşı Kayak Merkezi’ne ailesiyle geldiğini söyledi.

Oğuzhan Eren ise denize en yakın kayak merkezlerinden Çambaşı’na ulaşımın kolay olduğunu ifade etti.

Eren, Çambaşı’nın ailelerin tatil yapabileceği çok güzel bir yer olduğunu anlattı.

İbrahim Gündoğdu da “Burası Ordu’nun gözde mekanlarından. Bizler de buraya ailemizle gelerek güzel bir tatil geçiriyoruz.” dedi.

Ali Ateş de Ordu’da böyle bir merkez bulunmasından gurur duyduğunu dile getirerek, “Tesis, insanların vakit geçirebileceği çok güzel pistlere sahip. Bizler geldik, herkesi de buraya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: AA


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Karne Tatili Çambaşı’na Yaradı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Yerel haber Karne Tatili Çambaşı’na Yaradı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir