Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. SPOR
  3. Kulübü satacağı iddia edilmişti… Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi

Kulübü satacağı iddia edilmişti… Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Geçen sezon averajla kümede kalan Hull City‘yi satacağı öne sürülen Acun Ilıcalı iddiaları yalanladı. 

Ilıcalı konu hakkında, “Kulübü satacağım diye bir açıklamam hiç olmadı. Böyle bir soru soruldu, kulüpten de ilgi olması normal diye cevap verildi. Çünkü kadromuzun şu andaki değeri 50 milyon euronun üzerinde, geldiğimizde 20 milyon euro civarındaydı. Biraz daha yukarı çıkacak bu. Potansiyel olarak iki katına kadar çıkabileceğini düşünüyoruz. İlgi olması normal dedik. Kulübü satmak gibi bir düşüncem şu anda yok.” ifadelerini kullandı. 

FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Fenerbahçe’deki asbaşkanlık görevinden istifa eden Ilıcalı, Fenerbahçe’de görev yaptığım için gururluyum. Geçtiğimiz sezonu analiz etmek değil, gelecek sezonu konuşmam gerekirse, geçmişi konuşmayı sevmiyorum şu anda, iyi bir kadro kuruluyor.” dedi.

“HER ZAMAN BURADAYIM”

Ilıcalı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Başkanımız da gece-gündüz büyük bir çaba içerisinde. Güzel transferler yapıldı, yapılıyor, yapılacak gibi de duruyor. Güçlü bir kadromuz olacağını hissediyorum. Bir Fenerbahçe taraftarı olarak, takımı hep destekleyeceğim. Başkanımız da benden bir şey isterse, her zaman buradayım. Burada önemli olan gönüllerin bir olması. İyi bir Fenerbahçeli’yim.”

Kulübü satacağı iddia edilmişti… Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir