Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Lenovo 2025 Esports World Cup’ın resmi teknoloji ortağı oldu

Lenovo, 2025 Esports World Cup'ın resmi donanım ortağı olarak Riyad'da düzenlenecek etkinlikte Legion bilgisayarlarıyla yer alacak.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Lenovo 2025 Esports World Cup’ın resmi teknoloji ortağı oldu Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--
AI Özet, En son tv’ın yapay zekâ desteğiyle oluşturuldu.
Lenovo, Esports World Cup Foundation (EWCF) ile yaptığı iş birliğiyle, 2025 yılında gerçekleştirilecek Esports World Cup (EWC) etkinliğinin resmi PC ve oyun donanımı ortağı olarak belirlendi. Bu önemli ortaklık kapsamında, Lenovo'nun Legion markalı bilgisayarları, uluslararası turnuvada profesyonel oyuncular…

Lenovo, Esports World Cup Foundation (EWCF) ile yaptığı iş birliği kapsamında, 2025 yılında düzenlenecek Esports World Cup (EWC) etkinliğinin resmi PC ve oyun donanımı ortağı olarak belirlendi. Lenovo’nun Legion markalı bilgisayarları, etkinlik boyunca oyuncular tarafından kullanılacak.

7 Temmuz – 24 Ağustos 2025 tarihleri arasında Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde gerçekleşecek olan turnuva, 24 farklı oyunda 25 ayrı yarışmayı kapsayacak. Etkinliğe 2.000’den fazla profesyonel oyuncunun yanı sıra 100’den fazla ülkeden 200 kulübün katılması bekleniyor. EWC, toplamda 70 milyon doları aşan ödül havuzuyla espor tarihinde dikkat çeken bir organizasyon olmayı hedefliyor.

Turnuva süresince kullanılacak Legion Tower 7i ve Legion Pro 7i modelleri; NVIDIA GeForce RTX 5080/5090 ekran kartları, sıvı ve buhar odası tabanlı soğutma sistemleri ile donatılmış durumda. Ayrıca cihazlarda 16 inç OLED ekran gibi üst seviye donanım bileşenleri yer alıyor. Bu modeller, oyuncuların eğitim ve turnuva alanlarında kullanması için sağlanacak.

Etkinlik kapsamında Lenovo, yalnızca donanım sağlamakla kalmayacak; aynı zamanda etkinlik alanındaki tanıtımlarda, dijital yayınlarda ve sosyal medya içeriklerinde de yer alacak. Etkinlik süresince Lenovo’nun sosyal medya hesaplarında oyuncu odaklı içerikler ve etkileşimli dijital kampanyalar paylaşılacak.

Lenovo ve EWCF temsilcileri, ortaklığın amacının espor dünyasında rekabetin ve teknik altyapının standardını yükseltmek olduğunu belirtti.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Lenovo 2025 Esports World Cup’ın resmi teknoloji ortağı oldu
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL Lenovo 2025 Esports World Cup’ın resmi teknoloji ortağı oldu

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir