Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Malatya’da depremde 7 kişinin öldüğü otele ilişkin davanın duruşmasına devam edildi

Malatya’da depremde 7 kişinin öldüğü otele ilişkin davanın duruşmasına devam edildi

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malatya’da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremde yıkılan ve 3’ü çocuk 7 kişinin öldüğü Beydağı Otel’e ilişkin davada 5 tutuksuz sanığın yargılanmasına devam edildi.

Abone ol 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, taraf avukatları katıldı.

Sanık avukatları, otel bölgesinin güncel zemin etüdü raporlarının alınarak zemin yapısının değişip değişmesinin belirlenmesini ve bunun dosyaya girmesini talep etti.

Mahkeme heyeti, güncel zemin etüdü raporlarının bildirilmesi için AFAD, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Büyükşehir ve Battalgazi belediyelerine müzekkere yazılmasına karar vererek, duruşmayı 9 Nisan 2026’ya erteledi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 6 Şubat depremlerinde yıkılan, 3’ü çocuk 7 kişinin hayatını kaybettiği Beydağı Otel‘e ilişkin 5 sanık hakkında “bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma” suçundan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis cezası talep ediliyor.

Malatya’da depremde 7 kişinin öldüğü otele ilişkin davanın duruşmasına devam edildi
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir