1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Mehmet Ali Şen Kazada Vefat Etti! Mahallelinin İsyanı Büyük: Bu Yol Neden Hâlâ Güvenli Değil?

Mehmet Ali Şen Kazada Vefat Etti! Mahallelinin İsyanı Büyük: Bu Yol Neden Hâlâ Güvenli Değil?

featured
0
Paylaş

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

PİKAPLA KAMYON ÇARPIŞTI

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 13.50 sularında yaşandı. C.E. yönetimindeki 44 BV 935 plakalı açık kasa pikap ile İ.K. idaresindeki 06 DU 4286 plakalı hafriyat kamyonu çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle pikapta yolcu olarak bulunan 1982 doğumlu Mehmet Ali Şen ağır yaralandı.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Şen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Şen’in yakınları büyük üzüntü yaşarken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VATANDAŞLAR AYNI YERDE SÜREKLİ KAZA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Kazanın meydana geldiği noktada ikamet eden bölge halkı, aynı yerde daha önce de çok sayıda kazanın yaşandığını belirtti. Vatandaşlar, yola hız kesici kasis yapılması için defalarca talepte bulunduklarını ancak herhangi bir önlem alınmadığını söyledi. “Bu yolda önlem alınmazsa daha çok canlar yanar” diyen mahalle sakinleri, yetkililere acil müdahale ve kalıcı çözüm çağrısında bulundu.

KAYNAK: MHA


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.