
Ordu’da yıkılan ve yenileme çalışmalarının devam ettiği Melet Köprüsünde özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik kilitlenirken, çalışmaların en az 4 ay daha devam etmesi bekleniyor.
Melet Köprüsünde çalışmalar yavaşlarken gün içerisinde belirli saatlerde trafik yoğunluğu Organize Sanayi Bölgesine kadar uzanıyor. Vatandaşlar biran önce çalışmaların bitmesini beklerken, köprünün en az 4 ay sonra hizmete açılması bekleniyor.
Proje kapsamında 12 adet köprü ayağı yapılacak Melet Köprüsünde şuanda 6 ayakta çalışmalar tamamlandı.
Sırada civil var
Melet Köprüsünün Kasım ayında açılması beklenirken, Karayolları ekibi buradan Civil Köprüsünde çalışmalara başlayacak.
Melet Köprüsünde çalışmaların tamamlanmasının ardından Civil deresi üzerinde bulunan Civil Köprüsü de yıkılacak. Tesk Otel önünde yine Karadeniz sahil yolunda bağlantıyı sağlayan Civil Köprüsünde ise çalışmaların 6 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.
Muhabir: Soner ÖZDEMİR
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.



