1. Haberler
  2. SPOR
  3. Mourinho’nun burnunu sıktığı Okan Buruk yere düştü

Mourinho’nun burnunu sıktığı Okan Buruk yere düştü

featured
0
Paylaş
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray, olaylı derbide Fenerbahçe’yi deplasmanda 2-1 mağlup etti ve yarı finale yükseldi.

Barış Alper’in 87. dakikada oyundan çıkıp yedek kulübesine geldiği sırada saha karıştı. İki takımın birbirine girmesi sonrasında güvenlik güçleri sahaya girerek olaylara müdahele etti. Bir süre duran oyun sonrası mücadele kaldığı yerden +11 dakika uzatma verilerek oynandı.

Olaylar sonrası Galatasaray’da Kerem Demirbay, Barış Alper kırmzıı kart gördü. Fenerbahçe’de ise Mert Hakan, yardımcı antrenör Salvatore Foti kırmızı kart gördü.

MOURİNHO-OKAN BURUK GERİLİMİ

, maçtan sonrası ‘un burnunu sıktı. Buruk, müdahalenin ardından yerde kaldı.

Buruk, Mourinho’nun kendisine yaptığı hareketten sonra çok sinirlendi. Mertens, Frankowski ve teknik heyet Buruk’u zor tuttu.

KIRMIZI KART ÇIKTI

Mourinho, ‘a yaptığı fiziksel müdahaleden dolayı kırmızı kart gördü.

Portekizli teknik adam bu nedenle basın toplantısına katılamadı.

GALATASARAY’DAN AÇIKLAMA

Yaşananların ardından Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “Saldırmayacak, hazmedeceksiniz!” ifadelerine yer verildi.

MOURİNHO’NUN BURUK’UN BURNUNU SIKTIĞI ANLAR


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.