
Kumru ilçesine bağlı Demircili Mahallesi Muhtarı Mehmet Evin, Güneycik Mahallesi ile olan bağlantı yolunun ağır tonajlı araçlar nedeniyle bozulduğunu belirterek, kalıcı çözüm talebini Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e iletti.
Kumru ilçesine bağlı Demircili Mahallesi’nde ulaşım sorunları mahalle muhtarlığını harekete geçirdi. Demircili Muhtarı Mehmet Evin, özellikle Demircili ile Güneycik Mahalleleri arasında kalan bağlantı yolunun ağır tonajlı araç trafiğinden dolayı sürekli bozulduğunu ifade etti. Yolun iki çakıl ocağı arasında yer alması nedeniyle yoğun araç geçişine maruz kaldığını belirten Evin, her yağmur sonrası yolun adeta kullanılamaz hale geldiğini söyledi.
Yaptığı açıklamada, zaman zaman Güneycik Mahalle Muhtarı ile birlikte geçici onarımlar yaptıklarını dile getiren Evin, bu çözümlerin yetersiz kaldığını vurguladı. “Güneycik Mahalle Muhtarımızla birlikte zaman zaman geçici de olsa bakım ve onarımlar yaptırıyoruz. Ancak bu geçici çözümler yeterli olmuyor. Yolumuzun kalıcı olarak iyileştirilmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullanan Evin, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden destek beklediklerini dile getirdi.
Haber merkezi
Editör: Tevfik Kul
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.



