
HADİSE
“Nihal, bir röportajında stresten yemek bile yiyemediğini söylemişti… Stres, baskı, üzüntü… Sebebi ne olursa olsun, bir kadının bu şekilde hayatını kaybetmesi çok acı. Söylenecek söz yok… Sürekli yargılanan, güzellik kalıplarına sıkıştırılan, baskıyla yaşayan tüm kadınların ne hissettiğini anlıyorum. Yalnız değilsiniz. Bu baskıyı besleyen herkes kendini sorgulamalı. Nihal’in ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin.”
DEMET AKALIN
“Ah be kızım be. Beyin o kadar kuvvetli ki işte ölüme karar verdin mi bir yolunu buluyor. Mekanı cennet olsun. Sevenlerine başsağlığı diliyorum.”
ZEYNEP KOÇAK
“Çok çok üzüldüm. Ama Nihal mücadele etmedi. Çırpındıkça battığı sektörel bir bataklıkta ölmektense, çırpınmadan ölmeyi tercih etti. Mekanın cennet olsun Nihal.”
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
