Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

NURCAN ÖĞRETMENİN ÖĞRENCİLERİ GELECEĞE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
NURCAN ÖĞRETMENİN ÖĞRENCİLERİ GELECEĞE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Trabzon’da Dolaylı İlkokulu 3-A sınıfı öğretmeni Nurcan Aslantürk, bu yıl toplamda üç e-Twinning projesi yürüterek okula büyük bir yenilik ve uluslararası başarı kazandırdı. Yürüttüğü projelerle öğrencilerine hem akademik hem de sosyal beceriler kazandıran Aslantürk, çevre temalı “Kids Thriving in Evolving Nature” adlı projeyle de dikkat çekti.

ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ İLE…

Projede Türkiye’den Trabzon, Diyarbakır, Adana, İstanbul, Adıyaman ve Manisa illerinden 9 okulun yanı sıra Azerbaycan’dan bir ortak yer aldı. Uluslararası iş birliğiyle gerçekleştirilen proje, öğrencilere doğayla bütünleşen bir öğrenme ortamı sundu.

13 ÖĞRENCİ PROJEDE GÖREV ALDI

Dolaylı İlkokulu 3-A sınıfından Yusuf Enes Baylan, Mira Buğlem Ay, Öykü Asya Kaya, Salih Makul, Poyraz Sinan Yolsal, Muhammed Emin Altay, Elif Hira Ergüney, İbrahim Akın Bayraktar, Derya Durmuş, Ruveyda Kansız, Zümra Peker, Beren Bayraktar, Ömer Faruk Şahin projede görev aldı.

Öğrenciler Bu Projeyle Neler Yaptı?

“Çöp Ada” kitabının çizeriyle buluşarak kitap ve doğa üzerine sohbet ettiler.

Kompost yapımı üzerine Gıda Mühendisi Ertuğrul Kahraman’dan çeveim içi eğitim aldılar.

Kompost, teraryum, Bitkifebe (bitki gözlemleri)

Geri dönüşüm malzemeleriyle zeka oyunu (Doğanın Zekası) ve doğal materyallerle müzik aletleri (Doğanın Ritmi) tasarladılar.

Mandala çalışmaları ve Web 2.0 araçları ile hem sanatsal hem dijital beceriler kazandılar.

Bu projeyle öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi. Doğa sevgisi, geri dönüşüm bilinci, iş birliği, yaratıcılık ve dijital okuryazarlık gibi pek çok alanda gelişim gösterdiler.

 


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

NURCAN ÖĞRETMENİN ÖĞRENCİLERİ GELECEĞE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Yerel haber NURCAN ÖĞRETMENİN ÖĞRENCİLERİ GELECEĞE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir