
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 10’uncu yıl dönümü kapsamında düzenlenecek anma programı için İl Anma Komitesi, Muammer Erol başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda toplandı.
Toplantıya Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Alparslan İnce, Vali Yardımcısı Burak Keser, Ahmet Acar, Sadi Akman, Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mehmet Demirbaş, Kültür Sanat ve Sosyal İşler Daire Başkanı Zabit Yön ile ilgili kurum müdürleri katıldı.
Program Detayları Görüşüldü
Toplantıda, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından iletilen öneriler doğrultusunda hazırlanan taslak program ele alındı. Vali Muammer Erol, anma etkinliklerinin vatandaş katılımını artıracak şekilde planlandığını ve tüm kurumların koordineli şekilde çalışacağını belirtti.
Kurum temsilcilerinin görüş ve önerileri doğrultusunda programda yer alacak etkinlikler netleştirilerek son şekli verildi. Anma programının 15 Temmuz’un anlam ve önemini yansıtacak şekilde gerçekleştirileceği ifade edildi.

Yorumlar kapalı.